کابل شبکه Cat7 | آیا ارزش هزینه بیشتر دارد؟

اما کسب و کارها باید بتوانند تشخیص بدهند و انتخاب بکنند که چه نوع کالی برایشان بهتر است، چرا که با کابل های شبکه مختلف، سرعت هایی که به دست می آید با هم تفاوت معناداری دارند. با لاوان همراه باشید.

مقایسه بقیه انواع کابل های شبکه با Cat7

بیایید با استانداردترین انواع کابل شبکه شروع کنیم. اکثر کابل های شبکه ای که در فروشگاه های معتبر خریداری می کنید و یا در جعبه تجهزات مربوط به کامپیوتر و اینترنت وجود دارند، کابل های استانداردی هستند و در مورد آن ها جای نگرانی وجود ندارد. کمپانی هایی که هنوز در حال استفاده از کابل های قدیمی هستند، نیاز به استفاده از کابل های جدید را حس می کنند.
کابل ها نه برند هستند و نه یک نام عمومی، آن ها در چند دسته (category) استاندارد دسته بندی می شوند که معروف ترین این دسته ها شامل Category 5، Category 5e، Category 6 و Category 6a هستند. جدیدترین دسته این کابل ها، کابل های Category 7 هستند. هر دسته از کابل ها با کابل های نسل قبلی خود سازگار است، یعنی شما می توانید یک کابل جدید را به دستگاهی که با کابل قدیمی تر کار می کند، متصل کنید.

تکامل دسته بندی کابل ها

هر استاندارد کابل جدیدی به کاربر این امکان را می دهد تا سرعت بالاتری را با کمترین تداخل در اختیار داشته باشد. این مساله به کاربر این امکان را می دهد که حتی با استفاده از کابل های ولانی تر سرعت بالاتری را تجربه کند. اگر بخواهیم سرعت را در 100 متر اول کابل مقایسه کنیم، اعداد زیر نشان دهنده تفاوت ها بین دسته های مختلف کابل های شبکه است:
کابل شبکه Cat 5e: سرعت تا 1 گیگابیت بر ثانیه با فرکانس 100 مگاهرتز
کابل شبکه Cat 6: سرعت تا 1 گیگابیت بر ثانیه اما طول کابل تا 55 متر سرعت تا 10 گیگابیت بر ثانیه با فرکانس 250 مگاهرتز تحویل می دهد.
کابل شبکه Cat 6a: سرعت تا 10 گیگابیت بر ثانیه حتی با 100 متر کابل کشی و با فرکانس 500 مگاهرتز تحویل می دهد.
کابل شبکه Cat7: جدیدترین دسته بندی کابل های شبکه است که در 100 متر کابل کشی سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه تحویل می دهد و فرکانس انتقال آن 600 مگاهرتز است.

 

یک تاریخچه کوتاه

کابل شبکه Cat5 در سال 1995 کابل شبکه استاندارد بود، Cat5e در سال 2001 کابل شبکه استاندارد بودو در سال 2002 Cat6 معرفی شد و Cat6a در سال 2008 عرضه شد. اکثر کسب و کارها در حال حاضر نیازی به تغییر دادن کابل های شبکه شان به Cat7 احساس نمی کنند. این در حالی است کابل Cat7a در سال 2010 و Cat8 در سال 2013 معرفی شده اند.

نکته ای که لازم به ذکر است این است که استفاده از کابل سریع تر به معنای افزایش سرعت اینترنت نیست.

مطالعه مطالب مرتبط:

کابل فیبر نوری چیست؟

معرفی انواع کابل های شبکه

آن چه باید در مورد کابل Cat6 بدانید

انواع کابل های فیبر نوری و تفاوت آن ها با یکدیگر