پیام رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور
نمایشگاه الکامپ در عرصه طراحی، ساخت و تولید و پشتیبانی از محصولات، خدمات، محتوا و راهکارهای صنایع الکترونیکی، کامپیوتر و دیجیتال در اقتصاد ایران و بزرگترین رویداد فناوری کشور است.
الکامپ همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دستاندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود. نمایشگاه الکامپ، آوردگاهی است که سالانه ذینفعان توسعه و تحول اقتصاد دیجیتال با بررسی فرصتهای بازار به جایگاهسازی محصولات و خدمات خود پرداخته و عملکرد سالانه خود را در معرض دید و داوری مشتریان و استفادهکنندگان قرار میدهند تا با تحریک تقاضای بازار به تعمیق و گسترش اقتصاد کشور یاری رسانند. دستیابی به اقتصاد دانشبنیان و عمقبخشی به اقتصاد زیستبوم فناوری کشور، جز با مشارکت فعال تمامی ذینفعان اقتصاد و تحول دیجیتال در حوزههای مختلف الکترونیک، کامپیوتر (سختافزار و نرمافزار) و حضور مقتدرانه بازیگران بخشهای مختلف اقتصادی، صنعتی و خدماتی کشور محقق شدنی نیست.
سازمان نظام صنفی رایانهای با انتخاب شعار راهبردی آینده بهتر امیدوار است تا با برگزاری هرچه باشکوهتر بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ در تاریخ 27 تا 30 تیر ماه 1398 و حضور موثر تمامی فعالان این حوزه موجبات پیشرفت صنعت و سربلندی کشور فراهم آید.
ثبت نام در نماشگاه
پیش ثبت نام بزرگترین رویداد فناوری-تجاری کشور (دوره 25) ازتاریخ دوم اردیبهشت ماه آغاز شده است. آخرین مهلت برای پیش ثبت نام نیز تاریخ دوم خردادماه خواهد بود. سایت پیش ثبت نام در تاریخ مذکور ساعت 12 بسته خواهد شد. لذا متقاضیان حضور در نمایشگاه الکامپ 25 که در تاریخ 27 الی 30 تیرماه برگزار می گردد فقط تا پایان ساعت اداری مورخ 98/03/02 فرصت خواهند داشت.
الکام ترندز
در بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ، بخش الکام ترندز با هدف به نمایش گذاشتن دستاوردها، قابلیتها و توانمندیهای اعضاء در مورد جدیدترین ترندهای جهانی برگزار می شود.
سازمان های دولتی به شکل گسترده تر، دستاوردهای خود را در سالن های دولت هوشمند برای مردم و کسب و کارهای بخش خصوصی به نمایش می گذارند تا با یاری جستن از توان های مردمی و جذب مشارکت ها، خدمات دولتی را توسعه داده و در دسترس عموم قرار دهند.
به منظور اشتراک مساعی، شبکه سازی و هم افزایی تجربیات فن سالاران در حوزه های گوناگون ICT در بخش الکام تاکز به گفتمان سازی در حوزه های تحول دیجیتال، اقتصاد دیجیتال، دولت الکترونیک و هوشمند سازی شهرها و بسیاری از مقولات راهبردی و یا عملیاتی در حوزه الکترونیک و کامپیوتر پرداخته می شود.