تاریخچه‌ای کوتاه از گجت های هوشمندی که تا کنون دچار انفجار شده اند


گجت

1- Motorola Droid 2

در سال 2010 یکی از دارندگان گوشی Motorola Droid 2 ادعا کرد گوشی هوشمند او در گوشش منفجر شده است. اون توضیح داد که صدای یک انفجار را شنیده است و احساس کرده است چیزی در حال چکیدن است و تلفن همراه خود را با یک سوختگی و یک شکاف به خبرنگاران نشان داد.

2- انفجار در Hoverboard

در دسامبر 2015، کمیسیون ایمنی مصرفی ایالات متحده گزارش داد که از حداقل 12 مورد حوادث هوایی که در آتش‌سوزی رخ داده است آگاه بود. کمیسیون ایمنی محصول مصرفی ایالات متحده گزارش ارائه کرد که در آن حداقل 12 Hoverboard دچار آتش‌سوزی شده اند. این گزارش‌ها باعث شد که استفاده از این وسیله را در شرکت های هواپیمایی بزرگ آمریکا، در سازمان‌های اصلی و مختلف ممنوع اعلام کنند. همچنین بسیاری از خرده فروشان نیز فروش این محصول را متوقف کردند. به طور معمول و در شرایط مشابه، مشکل اصلی اسباب بازی‌ها مربوط به باتری‌های آنان می‌شود. اما این مسئله به این دلیل پیچیده می‌شود که انفجارها به محصولاتی از تولید کنندگان مختلف بستگی دارد.

3- Samsung Galaxy Note 7

برخی از گجت های منفجر شده، مانند گوشی‌های هوشمند Samsung Galaxy Note 7 که در سال 2016 دچار آتش‌سوزی شدند، تاثیر گسترده‌ای از به جا گذاشت. مشکل این گوشی‌های گرم شدن بیش از حد باتری‌های گوشی بود. پس از موارد مختلف آتش‌سوزی و انفجار که توسط صاحبان Note 7 گزارش شد، وزارت حمل و نقل ایالات متحده دستگاه را از ورود و خروج این گوشی به داخل و خارج ایالات متحده چه از راه زمینی و چه در پروازها جلوگیری کرد. در حالی که این امر برای مسافران آسیب دیده ناراحت‌کننده بود، تعدادی از مسافران معتقد بودند که جلوگیری از حمل این گوشی‌های مستعد برای احتراق، حرکت درستی بوده است. پس از اینکه بعد گزارش‌ها کاربران تعداد گوش‌های Note 7 منفجر شده به تعداد باورنکردینه 35 رسید، سامسونگ به طور جدی به پس گرفتن تمام واحدهای فروخته شده (که در حدود 2.5 میلیون دستگاه تخمین زده شد) اقدام کرد. آنچه باعث بدتر شدن شرایط بود این بود که حتی Note 7 جایگزین شده مستعد انفجار و گرم شدن بیش از حد قرار گرفت.

4- گوشی آیفون 7 پلاس

در حالی که در سال 2017 سوختن کامل این گوشی‌ها ثابت نشد، با این حال در فوریه 2016 به دلیل انفجار یکی از دستگاه آیفون 7 پلاس، این گوشی در سرتیتر خبرها قرار گرفت و یک ویدئو که در آن یکی از گوشی‌های 7 پلاس دچار آتش‌سوزی شد در فضای مجازی وایرال شد. Briana Olivas یک کلیپ از آیفون 7 پلاس در حال سوختن توییت کرد.

5- هدفون‌های با منبع تغذیه باتری که در پرواز منفجر شد

برای اینکه تصور نکنید که فقط لپ تاپ‌ها و گوشی‌های هوشمند اندروید و iOS مقصر ایجاد انفجار در تکنولوژی‌های شخصی هستند، این بار در یک پرواز از پکن به ملبورن در سال 2017 یک حادثه مشابه رخ داد. در این سفر هدفون Beats یکی از مسافران در هنگام خواب منفجر شد و منجر به سوختن مو، صورت و دست وی شد. از آنجایی که او در هواپیما بود و آتش‌سوزی می‌توانست گسترش پیدا کند، خطرات اینگونه حوادث بسیار تاثیرگذار و جبران ناپذیر خواهد بود.

چگونه از وقوع این حوادث جلوگیری کنیم؟

واضح است که هیچ دسته‌‌ای از دستگاه‌های الکترونیکی شخصی  و گجت ها به طور کامل از خطر انفجار در امان نیستند. بنابراین، چگونه می توانید اطمینان حاصل کنید که شما و تکنولوژی شما امن است؟ از آنجا که باتری‌های لیتیومی یونی تقریبا همیشه مجرم هستند، هر چیزی که از این باتری‌ها استفاده کند در معرض خطر است.
راه‌هایی برای کاهش این خطر وجود دارد. یکی اینکه از باتری‌هایی که سازندگان اصلی گجت شما آن‌ها را می‌سازد، استفاده کنید چراکه این می‌تواند منجر به پایین آمدن دقت استانداردها شود با اینکه استفاده از یک کپی یا های کپی باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود. علاوه بر این، هر کاری که می‌توانید انجام دهید تا قرار گرفتن دستگاه شما در معرض گرما به حداقل برسد. این بدین معنی است که شما نباید آن‌ را در یک محیط بیش از حد گرم نگه داری کنید و اگر احساس کردید که در حال داغ شدن است، آن را خاموش کرده و قبل از اینکه دوباره روشن کنید، اجازه دهید که کاملا خنک شود. همچنین نیاز به گفتن ندارد که در صورت گرم شدن بیش حد گجت می‌توان با سرویس مشتریان آن تماس برقرار کرد و اطلاع داد، چرا که کار از محکم کاری عیب نمی‌کند!

امتیاز شما به این مطلب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *