چالش های طراحی مرکز داده و راهکار خلاقانه Netscale برای رفع آن ها

netscale solution

netscale solution


برخی از چالش های طراحی لایه فیزیکی در مرکز داده

چالش های بسیاری در مسیر طراحی مرکز داده وجود دارد که مهمترین آن ها عبارتند از:

1- مقیاس پذیری
2- محدودیت فضای رک

مقیاس پذیری
گاهی پس از طراحی مرکز داده ممکن است تا زمان ساخت و بهره برداری از آن زمان زیادی طول بکشد. یا اینکه لازم باشد پروژه در چندین فاز انجام شود. ماهیت مرکز داده با سرعت رشد اترنت با هم هماهنگ نیستند واین به یک چالش بزرگ تبدیل شده است چراکه مثلاً ممکن است زمانی که طراحی مرکز داده انجام می شود تا زمان بهره برداری از آن کسب و کار این مجموعه بزرگتر شود و مقیاس آن تغییر پیدا کند و در طی این مدت نیز اترنت با تغییراتی همراه باشد. در این حالت لازم است زیرساخت مجموعه سرعت بالاتری داشته باشد. بنابراین بحث مقیاس پذیری همواره وجود خواهد داشت. محصولات شرکت آر اند ام (R&M) کمک می کند که بتوانید در سطح افقی زیرساخت مقیاس پذیری مناسب را داشته باشید.

محدودیت فضای رک
حجم زیادی از رک ها باید به تجهیزات پسیو و کابل ها که بیشتر مواقع مشکلات زیادی را برای مدیریت حجم عظیم کابل ها و تجهیزات درون رک ها وجود دارد. راه حل پیشنهادی شرکت آر اند ام (R&M)، راهکار Netscale است که از دو واژه Network و Scalability گرفته شده است که از خلاقیت و ابتکارات شرکت آر اند ام (R&M) است که می تواند مقیاس پذیری لایه فیزیکی را تا حد ممکن برای شما به ارمغان آورد.

راهکار Netscale
ویژگی های اصلی Netscale عبارتند از:
1- نسل جدید زیرساخت شبکه داده ها در مراکز داده
2- راه حل end-to-end برای شبکه داده ها و ذخیره سازی
3- طراحی بهینه برای دستیابی به بالاترین تراکم (> 5000 پورت در هررک)
• ایجاد بالاترین درجه آزادی عمل برای رشد مرکز داده
• مدیریت بهتر کابل ها در رک
• فضای کمتر برای تجهیزات پسیو، فضای بیشتر برای تجهیزات اکتیو

ویژگی سوم بسیار مهم است و یک راه حل مناسب برای کمک به رفع چالش های بزرگ در زمینه طراحی مراکز داده است.
عددی که قبلا برای حداکثر تعداد پورت در یک رک وجود داشت برابر 3000 پورت بود. در این راهکار تعداد پورت ها در هر رک به 5000 پورت افزایش می یابد.
این ویژگی ها کاهش 60 درصد فضای مورد نیاز برای تجهیزات پسیو و کابل ها را به همراه دارد.

1

مدیریت کابل  نیز از معضلات بزرگ در زمینه طراحی مرکز داده است. لازم است در مسیرهای کابل کشی فیبر نوری و مسی، کابل ها  مانع opening ها نباشند و مشکلی برای سیستم های cooling و برق و سایر سیستم ها ایجاد نکنند، همچنین شعاع خمش کابل های فیبر نوری به درستی رعایت شود.
راهکاری که شرکت آر اند ام (R&M) به شما ارائه می دهد این است که در عقب رک ها تجهیزات پسیو اضافه می شود که کابل ها می توانند داخل این تجهیزات مدیریت کابل به طور مناسب آرایش پیدا کنند و در لوپ (حلقه) قرار بگیرند. در ورودی این تجهیزات نیز گلندی (gland) وجود دارد که باعث می شود از کابل شما محافظت شود و نگران نقطه اتصال کابل نباشید و از تحت فشار قرار گرفتن آن ها جلوگیری می شود.

2

یکی دیگر از ویژگی ها استفاده از راهکار Netscale کاهش مدت زمان نصب و سهولت جا به جایی بالا است. مثلاً در مواقعی که تعداد کابل ها وپچ کوردهای فیبر نوری بسیار زیاد است. جا به جایی و خارج کردن پچ کوردها از فضای آداپتور ممکن است باعث آسیب زدن به آن ها شود. راهکار شرکت آر اند ام (R&M) برای رفع این مشکل استفاده از تکنولوژی Quick Release یا QR است. این تکنولوژی براساس Push-Pull یا قابلیت کشویی بوده و هنگام خارج کردن پچ کوردها می توان از فاصله بیشتر (در حدود 8 یا 9 سانتی متری پچ کورد) آن را بیرون کشید و یا جا زد و نیاز نیست دست کاربر برای ورود و خروج پچ کوردها به سر آن ها نزدیک شود.

3

 در ویدئویی که در ادامه آمده است نحوه عملکرد تکنولوژی Quick Release مشاهده می کنید.

ویژگی های Netscale در یک نگاه

با توجه به آنچه تا کنون گفته شده می توان 6 ویژگی کلی برای Netscale عنوان کرد.

1- افزایش تعداد پورت در یک یونیت که شما با استفاده از این راهکار می توانید به عدد فوق العاده 120پورت یا 240 core فیبر نوری دست پیدا کنید.

2- امکان استفاده از R&Minteliphy و مدیریت پورت ها به صورت نرم افزاری

3- کانکتورها در راهکار Netscale دارای تکنولوژی Quick Release و قابلیت Push-Pull یا کشویی دارند.

4- دارای کمترین قطر پچ کورد برای مدیریت بهتر هستند.

5- امکان مدیریت کابل ها را در پشت رک فراهم می کنند.

6- نصب لیبل در پشت و جلوی پنل را فراهم ممکن می سازد. 

4

بخوانید: زیر ساخت فیزیکی شبکه داده در مراکز داده نسل جدید

 

 

امتیاز شما به این مطلب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *