گوگل به تازگی یک دموی شگفت انگیز از Google Assistant رونمایی کرد

Google Assistant

Google Assistant


Google Assistant

پیچای بعد از پخش این مکالمه چندین بار تکرار کرد که این یک مکالمه کاملا واقعی و به دور از هر گونه شبیه سازی بود. او گفت:

«ما سال هاست داریم بر روی این تکنولوژی کار می کنیم. نام این تکنولوژی، گوگل دوپلکس است».

دوپلکس به نظر واقعا تکنولوژی پیشرفته ای است، اما مدیر اجرایی گوگل می گوید، این تکنولوژی هنوز جای پیشرفت فراوانی دارد. گوگل برنامه دارد تا تست های اولیه تکنولوژی دوپلکس را در Google Assistant در تابستان جاری اجرایی کند: «برای کمک به کاربران در جهت رزرو کردن میز رستوران، برنامه ریزی سالن های آرایشی و زیبایی و سپری کردن تعطیلات دور از تلفن گوگل دوپلکس در دستیار اختصاصی گوگل به کار گرفته خواهد شد».

پیچای می گوید  دستیار شخصی گوگل (Google Assistant) همچنین می تواند زمانی که مکالمه «آن طور که باید پیش نمی رود» واکنش هوشمندانه ای داشته باشد و فقط مقدار اندکی از هدف تعیین شده خطا داشته باشد.

« ما همچنان در حال توسعه این تکنولوژی هستیم و می خواهیم سخت کار کنیم تا این مشکلات را برطرف کنیم.ما می خواهیم به صورت موردی روی آن کار کنیم، مثلا شما پدر یا مادر پرمشغله ای هستید، الان صبح است و شما می خواهید برای فرزند بیمار خود از دکتر وقت ویزیت بگیرید».

گوگل در این زمینه یک پست وبلاگ منتشر کرده است که در آن گوگل دوپلکس در حال تست شدن است.

این تکنولوژی در حال طی کردن مسیری است که بتواند وظایف مشخصی را انجام دهد، مثلا برنامه ریزی کردن انواع مختلفی از قرارهای ملاقات. برای این چنین تجاربی، سیستم تجربه مصاحبه را تا جایی که توانسته طبیعی سازی می کند که در این شرایط افراد کاملا نرمال صحبت می کنند، همانند زمانی که می خواهند با انسان های دیگر صحبت کنند و بدون این که نیاز باشد خود را به صحبت کردن با یک دستگاه تطبیق دهند.

«گوگل این خیال را در سر می پروراند که از سیستم دوپلکس در کاربردهای دیگر هم استفاده کند» اما کمپانی اعلام کرده است که می خواهد کاملا در مورد این که کجا و چه زمانی از سیستم دوپلکس استفاده می کند صادق باشد و بعد اخلاقی را رعایت کند.

در آزمایش فعلی گوگل اعلام کرده است که دوپلکس بیشتر گفت و گوها و وظایفش را به خودی خود و با موفقیت به سرانجام رسانده است بدون آن که شخصی از طرف گوگل دخالتی کرده باشد، اما مواردی هم وجود دارد که مسائل پیچیده‌تر می شود و نیاز پیدا می شود که اپراتور انسانی دخالت کند.

سیستم گوگل دوپلکس قادر است تا مکالمات پیچیده را به سرانجام برساند و اکثر وظایفش را به صورت کاملا خودکار و بدون دخالت انسان انجام دهد. سیستم این قابلیت را دارد که عملکرد خودش را بررسی و مانیتور کند و وظایفی را که قادر نیست به صورت خودکار به سرانجام برساند را شناسایی و معرفی کند (به عنوان مثال برنامه ریزی یک قرار ملاقات پیچیده). در این گونه موارد این امورات را به یک اپراتور انسانی محول می کند.

بخوانید: اوبر در پروژه تاکسی های پرنده با ناسا همکاری می کند

 

امتیاز شما به این مطلب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *