اینترنت اشیا صنعتی
اینترنت اشیا صنعتی (IIoT)
در دهه اخیر ما شاهد سرعت چشمگیری از کاربرد تکنولوژی در محیطهای صنعتی هستیم.
آیا آخرین باری را که برای یافتن مکانی خاص از نقشه کاغذی استفاده کرده اید به یاد دارید؟ امروزه اینترنت اشیا صنعتی راهحلهای جدید را به سوی کنترل محیطهای صنعتی گشوده است. همانطور که GPS به جای نقشههای کاغذی جایگزین شد، تلفنهای هوشمند و نرمافزارهای کنترلی، راهحلهای بسیار کارا و دقیقی را برای کنترل شرایط ارائه کرده اند.
امروزه در حوزههای مختلف صنعتی همچون، تولید، دارو و غذا، سوختها و…. راه حل های IIoT برای حفظ کیفیت محصولات به صورت بهینه و با افزایش قابلیت اعتماد و کارایی نیروی کار به کارگفته شده اند.
6 ترند IIoT برای کنترل شرایط
ما در ادامه مطلب به 6 جهتگیری اینترنت اشیا صنعتی اشاره خواهیم کرد که با استفاده از آنها میتوانید شرایط را کنترل کرده و فرصتهای جدیدی را شناسایی نمایید که باعث بالا رفتن بهرهوری و کارایی میشود.
شناسایی مشکلات قبل از این که تشدید شوند
کوچکترین مسائل میتوانند تبدیل به مشکلات جدی شوند، اگر برای طولانی مدت باقی بمانند و برای برطرف کردن آنها اقدامی انجام نشود. به طور مثال فرایندهای تولید انبوه، میتواند در یک لحظه متوقف گردد که در نتیجه زیانهای بسیاری به سیستم وارد خواهد شد. برای جلوگیری از این گونه مشکلات از اینترنت اشیا صنعتی استفاده می شود.
کاهش توقف های بدون برنامه ریزی
همهی ما میدانیم در اکثر سیستمهای فرایندهای پیشرفته اگر ناگهان توقفی به وجود آید زیانهای غیرقابل جبرانی رخ خواهد داد.
برنامهها و اپهای کنترل شرایط، به کمپانیها این امکان را میدهد که به صورت دقیق و قابل اعتماد فعالیت میکنند و در هر لحظه تصویری دقیق از نحوه فعالیت سیستمهای خود داشته باشد که صحت و سالم بودن چرخه فعالیت را تأیید خواهد کرد.
کاهش هزینههای نگهداری
اگر شرایط را به درستی و دقت در نظر گرفته باشیم می توانیم هنگام وقوع شرایط غیر مترقبه و یا بحرانی هشدارهایی را به صورت برخط ارسال کنیم که کارکنان از نقصهای احتمالی جلوگیری کرده و با دقت بیشتری ادامه فعالیت را در نظر بگیرند. این سیستمها میتوانند اطمینان پیدا کنند که از داراییها و فرایندهای خود در حالت بهینه استفاده میکنند و در نتیجه از هزینههای هنگفت برای نگهداری از آنها کاسته میشود.
آنالیز و تصمیم گیری بهتر
اگر ما شرایط را دقیق کنترل کنیم، میتوانیم تصویری دقیق و کامل را از نحوه عملکرد سیستمها به دست آوریم و در نتیجه با داشتن دادههای کامل، تصمیمگیریهای مناسبی را هم داشته باشیم.
بهبود کارایی نیروی کار
این سیستمها علاوه بر این که کاربران را کنترل خواهند کرد، میتوانند به هر یک از کارکنان راهکارهایی را ارائه دهند که آنها بتوانند در مدت زمان کمتر کارایی بیشتری داشته باشند.
بخوانید: محبوب ترین راه حل های اینترنت اشیاء در آینده کدام هستند؟
بدون دیدگاه