مدیریت راحت‌تر شبکه با inteliPhy net از آر اند ام (R&M)

inteliPhy net

inteliPhy net


نرم‌افزار inteliPhy net که به تازگی توسعه یافته است، باعث کاهش حجم کار مدیران شبکه و کنترل بهتر شبکه‌ها می‌شود. این ابزار توانایی آر اند ام (R&M) را برای مدیریت زیرساخت در ساختمان‌ها و مراکز داده توسعه می‌دهد و جایگزین جداول عمومی و برنامه‌های CAD می‌شود.

این نرم‌افزار برای ایجاد یک رابط کاربری بسیار کاربر پسند و بی‌نیاز به توضیح تهیه شده است. حتی کاربران بی‌تجربه، بعد از یک دوره آموزش کوتاه قادر خواهند بود با آن کار کنند. inteliPhy net یک برنامه کاملاً مبتنی بر وب است و یک مرورگر مدرن تنها چیزی است که برای استفاده از همه توابع آن مورد نیاز است.

مستندسازی ، برنامه‌ریزی ، مانیتورینگ

inteliPhy net پنج حوزه کاربردی را شامل می‌شود:
• مدیریت اتصالات
• مدیریت دستگاه‌ها
• مدیریت تغییرات
• گزارش‌دهی
• مدیریت ظرفیت

inteliPhy net مخصوصاً برای مدیریت کابل کشی به ساده‌ترین شکل ممکن مورد استفاده قرار می‌گیرد. در کنار کابل‌های مسی و فیبر نوری برای شبکه داده، به کمک این برنامه می‌توان کابل کشی منبع تغذیه را نیز مستندسازی کرد. inteliPhy net با سیستم AIM مانیتورینگ R&MinteliPhy سازگار است که به طور خودکار کابل‌های پچ و اتصالات را کنترل و نظارت می‌کند.

دستگاه‌های موجود در یک مرکز داده نیز می‌توانند با inteliPhy net مستندسازی شوند. برای این منظور، یک کتابخانه قالب گسترده برای انواع رک‌های استاندارد، دستگاه‌های اکتیو و پچ پنل‌ها وجود دارد. قالب‌ها از قبل داده‌هایی مانند عملکرد، مصرف، وزن و اندازه را در خود جای داده اند. آنها همچنین حاوی اطلاعاتی در مورد کارت‌های حافظه، ماژول‌ها و اتصالات شبکه هستند.

تغییرات در شبکه نیز می‌توانند با شبکه inteliPhy net کنترل شوند. این برنامه وظایفی را ایجاد می‌کند، آنها را توزیع می‌کند و به موقعیت‌هایی که مسئول آن‌ها هستند می‌رساند و بر اجرای صحیح آنها نظارت می‌کند.

با گزارش‌ها قابل تنظیم این نرم افزار، کاربران می‌توانند در هر زمانی اطلاعات خود را در مورد وضعیت عملکرد یک مرکز داده، چه به صورت جدول و چه به صورت گرافیکی و به صورت کاملاً واضح، به‌روزرسانی کنند.

مدیریت ظرفیت در inteliPhy net از کاربران در حین ارتقا و گسترش مرکز داده پشتیبانی می‌کند. براساس استفاده از ظرفیت فعلی، این نرم‌افزار با در نظر گرفتن معیارهایی از قبیل فضا، مصرف برق، وزن و اتصالات شبکه موجود، لیستی از رک‌ها را ایجاد می‌کند که می‌توان دستگاه‌های جدید را در آنها قرار داد.

 

 

بخوانید: چشم انداز بازار مرکز داده (دیتاسنتر) و شبکه در سال 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

امتیاز شما به این مطلب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *