امروز و فردای اینترنت اشیا | قسمت دوم


 

 فردای اینترنت اشیا

 

پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که تا پایان این دهه یعنی تا سال 2020، حدود 30 میلیارد دستگاه در سیستم اینترنت اشیا یا IoT وجود خواهد داشت و تا پنج سال بعد از آن، یعنی در سال 2025، 75 میلیارد دستگاه به اینترنت متصل خواهد شد.
اما گذشته از موارد بیشتر و بیشتری که به صورت آنلاین خواهند بود، تحول بعدی چه خواهد بود؟ اینترنت اشیا چه سیر تکاملی خواهد داشت؟

یکی از مواردی که اینترنت اشیا در آن نقش زیادی خواهد داشت، تبلیغات است.

صنعت مراقبت های بهداشتی با یک تغییر اساسی مواجه خواهد شد و با به‌کاگیری اینترنت اشیا یا IoT می‌تواند چالش های گذشته در زمینه ایجاد کارایی بیشتر و ارائه مراقبت های بهداشتی موثرتر با هزینه های معقول را مدیریت کند.
تکنولوژی هوش مصنوعی یا AI نیز تاثیر زیادی بر روی ارتباط بیشتر دستگاه و تعامل میان آن ها می‌گذارد. یک مثال خوب از این تکنولوژی، هوش مصنوعی صدای Google، به نام Duplex است. این تکنولوژی صدای انسان را به یک دستگاه می‌دهد و اجازه می‌دهد به کمک آن با کسانی که نمی‌خواهید با آن‌ها صحبت کنید یا زمان صحبت مستقیم با آنها را ندارید ارتباط برقرار کنید، این نشان دهنده یک جهش بزرگ در تعامل بین انسان و هوش مصنوعی است.

بیمار، مشتری و نودهای دیگر ارتباطی تنها زمینه‌های گسترش نیستند. همانطور که اینترنت اشیا یا IoT رشد می‌کند، نیاز به توسعه و برنامه نویسی دستگاه های Edge مانند دوربین ها، میکروفون ها و نقاط جمع‌آوری داده ها مشابه، خواهد بود.
محاسبات Edge کمک می‌کند تا برخی از تجزیه و تحلیل داده ها در داخل خود دستگاه و یا “در Edge” نه در دستگاه هوش مرکزی ابر انجام شود. این باعث می شود که در یک شبکه با شدت دچار ترافیک نشود و زمان پاسخ و پردازش داده‌ها را بهبود دهد، در حالی که افزایش سطح حریم خصوصی نیز افزایش یابد.
تولید ناخالص داخلی و خدمات صنعتی نیز در سال های آینده از گسترش تکنولوژی اینترنت اشیا یا IoT سود خواهند برد. در واقع، طبق گفته Business Insider، انتظار می رود که تا سال 2020، 70 میلیارد دلار توسط تولیدکنندگان جهانی در راهکارهای اینترنت اشیا یا IoT سرمایه گذاری شود.
در میان راهبردهای استفاده از اینترنت اشیا یا IoT، انتظار می رود که کارخانه های هوشمندتری با کنترل از راه دور و نظارت خودکار با عملکردی بهتر دیده شود. این همچنین شامل جنبه های کنترل ایمنی و کیفیت فرآیندهای روزانه گیاهان نیز می شود.
اینترنت اشیا یا IoT همچنین جریان تولید یک محصول را از ابتدا تا انتها بهبود می بخشد، با نظارت آنی بر روی این چرخه که در پالایش شروع می شود و با خروجی نهایی و خارج شدن از در انبار به پایان می رسد. همچنین از آنجا به بعد نیز، سنسورها در فرایند حمل و نقل و تحویل می توانند اطلاعات مفیدی از رسیدگی به بسته در اختیار بگذارند و نشان دهند که چطور روش های مختلف حمل و نقل می‌توانند ایجاد نظم کنند یا در آن اختلال ایجاد کنند.

امنیت اینترنت اشیا

 

امنیت اینترنت اشیا

 

این امکان ندارد که در مورد دستگاه های متصل باشد و در مورد امنیت صحبت نشود. در مورد اینترنت اشیا یا IoT، مهمترین نگرانی، حریم خصوصی است.
برای اقتباس از منبع دیگر فیلم، اتصال به اینترنت اشیا یا IoT می تواند شبیه به انجام همان کار در جای تولید آن باشد. شما و دستگاه هایتان بخشی از یک سیستم از جمع‌آوری داده های مهمتر می شوید. شما فقط در حال وب گردی نیستید، شما می توانید اطلاعات بیشتری در مورد عادت‌های روزانه خود پیدا کنید.
درک آنچه در چرخه روزانه زندگی می‌گذرد از اهمیت بالایی برخوردار است. باید بدانید که یک دستگاه چه اطلاعاتی را جمع‌آوری می‌کند، کجا می‌رود و وقتی به آنجا می‌رسد، چه اتفاقی می‌افتد.
همچنین، اگر چیزی متصل است، به این معنی است که امکان هک شدن آن وجود دارد. در حالی که هیچ سیستم امنیتی کامل نیست، باید از محافظت خود در برابر مجرمان سایبری اطمینان حاصل کرد. همانطور که شبکه خود را به روز می کنید و همه چیز به آن متصل است، امنیت شما نیز باید به خوبی جاری باشد. و هرگز در یک محصول سرمایه گذاری نکنید که امنیت بالایی ندارد.

نتیجه گیری

همانطور که می بینید، اینترنت اشیا یا IoT چیزی بیش از یک چراغ آشپزخانه است که برای خاموش شدن از راه دور از طریق یک پلاگین هوشمند برنامه ریزی شده است یا یک ترموستات که به صورت خودکار با شرایط خارجی تنظیم می‌شود. اینرنت اشیا چیزی بست که می‌تواند در چرخه زندگی روزمره انسان تاثیر بسزایی داشته باشد و یک نگاه اجمالی به مزیت هایی که با وجود آن حاصل میشود، می‌توان درک کرد که می‌تواند چه دنیای بزرگی داشته باشد.

منبع: “؟What Exactly Is The Internet Of Things and How Will It Affect Your Future”

بخوانید: امروز و فردای اینترنت اشیا | قسمت اول

امتیاز شما به این مطلب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *