رشد فزاینده اینترنت اشیا (IoT) در کشاورزی تا سال 2025


IoT

وظیفه فناوری اطلاعات، به حداکثر رساندن اتوماسیون تمام مراحل چرخه تولید برای کاهش تلفات، افزایش بهره‌وری کسب و کار و بهینه‌سازی مدیریت منابع است. اتوماسیون بیشتر نشان‌دهنده سطح بالایی از یکپارچگی دیجیتال است که بر پیچیده‌ترین تغییرات سازمانی در کسب و کار تاثیر می‌گذارد، در عین حال اجرای آن می‌تواند به شدت بر سودآوری و رقابت میان محصولات و کل شرکت تامین کننده تاثیر بگذارد.

تکنولوژی‌هایی که در کشاورزی از داده‌ها پشتیبانی می‌کنند عبارتند از: سنسورها، ارتباطات، جمع‌آوری و ذخیره‌سازی داده‌ها، تجهیزات بهینه‌سازی، تجزیه و تحلیل داده‌های بزرگ، سیستم‌های اطلاعاتی و تلفن همراه و …. با یک نظرسنجی از مدیران عرصه کشاورزی در خصوص تکنولوژی‌های مربوط به این بخش،  “تجزیه و تحلیل و داده‌های بزرگ” به عنوان اولویت اول (46٪) انتخاب شده است. محصولات ایمنی و ردیابی محصولات (29٪) و علوم زیست شناسی (29٪) در رتبه دوم قرار می‌گیرند.

طبق گزارشی جدید از Transparency Market Research، استفاده از راه‌ حل‌های اینترنت اشیا (IoT) در کشاورزی می‌تواند با افزایش بهره‌وری، کاهش زباله‌های کشاورزی و غلبه بر نابودی طبیعت، انقلابی را در حوزه صنایع ایجاد کند. افزایش بهره‌ وری کشاورزی به معنی کاهش تعداد افراد فقیر است که تعداد آن‌ها بر اساس گزارش سازمان تغذیه و کشاورزی بین سال‌های 2014 تا 2016 به میزان 795 میلیون نفر رسیده است.
نیاز به IoT در صنعت کشاورزی به واسطه نیاز به نظارت بر سلامتی و عملکرد دام و عدم اطمینان در تغییرات اقلیمی، که کاهش تولید کشاورزی را تحت تاثیر قرار می‌دهند، حیاطی است. با این حال، رشد اینترنت اشیا (IoT) در بازار کشاورزی به علت فقدان خدمات ارتباطی در عرصه محدود شده است. پیش بینی شده است که اینترنت اشیا (IoT) در بازار کشاورزی در سال 2025 شاهد رشدی باورنکردنی خواهد بود. همچنین با استفاده روزافزون از اینترنت و گوشی‌های هوشمند، فرصت‌های رشد چشمگیری برای اینترنت اشیا (IoT) در بازار کشاورزی در سراسر جهان فراهم خواهد شد.

استفاده از اینترنت اشیا (IoT) در کشاورزی شامل به کار گرفتن فن آوری‌های پیشرفته و راه‌حل‌هایی برای نظارت بی‌درنگ بر زمین‎های کشاورزی از طریق جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل بی‌درنگ اطلاعات است. علاوه بر این، اینترنت اشیا (IoT) می‌تواند برای سایر وظایف حوزه کشاورزی مانند نظارت بر دامداری، مدیریت موجودی‌ها، نظارت بر خاک، کنترل آب و هوا، نظارت بر رطوبت، نظارت بر مواد مغذی، دریافت اطلاعات محصول، نظارت بر عملکرد، تدارکات و هماهنگی ها به صورت هوشمند و …مورد استفاده قرار گیرد.
در زمانی که شرایط نامساعد آب و هوایی در سراسر جهان بر تولید کشاورزی تأثیر می‌گذارد، با ادغام اینترنت اشیا (IoT) انتظار می رود که به طرز چشمگیری این مشکلات برطرف شود. سیستم‌های Cisco، AGCO، Semios Technologies، SenseFly، DeLaval و راهکارهای  پیشرفته Ag، از پیشگامان و پیشروان راه حل‌های پیشرفته اینترنت اشیا (IoT) در کشاورزی به شمار می‌روند.
در همین حال، گزارش جدیدی از ReportLinker پیش بینی کرده است که بازار اینترنت اشیا (IoT) از 170.57 میلیارد دلار در سال 2017 به 561.04 میلیارد دلار تا سال 2022، افزایش خواهد یافت، در حالی که  نرخ رشد سالیانه آن تا 26.9 درصد افزایش خواهد یافت.

 

بخوانید: کاربردهای اینترنت اشیا (IoT) در بازارهای مختلف | قسمت دوم

امتیاز شما به این مطلب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *