آینده انبارداری هوشمند چگونه به نظر می رسد؟

6

طبق گزارشات بین المللی، رشد سریع تکنولوژی های مبتنی بر وب، شبکه های اجتماعی و پلتفرم های تلفن همراه، به طور ویژه باعث ایجاد تغییر اساسی در نحوه انجام کار می شود. در ادامه این گزارش آمده است رشد سریع تکنولوژی ها باعث ایجاد تحولات عظیم در نحوه اتصال، تجربه جدید مشتری و نیاز به واکنش سریع و مداوم خواهد شد.

با سرمایه گذاری در تکنولوژی هایی که چرخش کالا را بهبود می بخشند، راندمان دریافت، تحویل، انتخاب و حمل و نقل کالا افزایش می یابد. به طور خاص، امروزه سرمایه گذاری در تکنولوژی های هوشمند مانند آر اف آی دی (RFID)، به عنوان یک عامل تاثیرگذار در عملیات انبارداری، در حال افزایش است. علاوه بر این، در ارزیابی های سالانه، 70 درصد پاسخ دهندگان می گویند کنترل هزینه ها دارای بالاترین اولویت است. AIDC (شناسایی خودکار و جمع آوری داده ها) آنها را بلادرنگ برای تصمیم گیری آماده می کند و اطلاعات را در هر مکان و زمانی در دسترس قرار می دهد.

علاوه بر این چالش ها ، انبارها برای ردیابی دقیق تر محصولات با مقررات جدیدی روبرو هستند و با توجه به اینکه به سمت تراکنش های چندگانه (مانند خرده فروشی آنلاین، فیزیکی یا از طریق تلفن) پیش می روند، انبارها به صورت مجازی به مشتری نزدیکتر می شوند. به همین دلیل مهم است که تولید کنندگان باید خدمات کارآمدی ارائه دهند تا بتوانند این مشتریان را در همه زمینه ها راضی نگه دارند.

راه حل آینده نگر چیست؟
به طور خلاصه، انبارها باید از محلی برای نگهداری کالا و توزیع، به محلی تبدیل شوند که بتوانند با بهبود فرآیند انبارداری، منجر به سودآوری و رشد برای کسب و کار مربوطه شوند.
واقعیت این است که امروزه اکثر انبارها به عنوان جزیره های اطلاعاتی عمل می کنند. در آینده، انبار باید سیستم مدیریت انبار را با سیستم مدیریت فضای بیرونی، برنامه ریزی منابع سازمانی و سیستم مدیریت حمل و نقل تحت یک اتوماسیون یکپارچه مرتبط سازد.
پیش بینی و پاسخ به مسائل و چالش های موجود در این زمینه، بهره وری و سودمندی را تسهیل می کند و زنجیره تأمین چابک تر و هماهنگ تری را ایجاد می کند.

کدام تکنولوژی ها انبارها را کارآمدتر می سازد؟
امروزه با وجود بسیاری از تکنولوژی های موجود در صنعت انبارداری، دشوار است که بدانید کدام یک از آنها برای برآوردن نیازهای شما مؤثر هستند. در ادامه این مطلب تکنولوژی هایی با قابلیت کارآمدی انبارها و چگونگی به کارگیری این تکنولوژی ها بررسی شده است.

رایانه های همراه (Mobile Computers)

بیشتر کارکنان انبارها از رایانه های موبایلی به عنوان رابط استفاده می کنند که ممکن است پوشیدنی، نصب شدنی یا دستی باشند. وقتی یک رایانه موبایلی را انتخاب می کنید، باید اطمینان حاصل کنید که به اندازه کافی قدرتمند است تا بتواند محیط خشن انبار را تحمل کند.

6

 

اسکن بارکد

یکی از مهمترین موارد برای شناسایی خودکار و جمع آوری داده ها در فرآیند انبارداری در این روش، بارکدها هستند و شما باید به دنبال اسکنرهایی باشید که برد طولانی دارند. بارکدهای دو بعدی (2D) رایج تر هستند به همین دلیل دستگاه های imager محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند. این دستگاه ها برای کاربردهای خارج از محوطه، جایی که نور مستقیم خورشید در آن وجود داشته باشد، عملکرد بهتری نسبت به تکنولوژی لیزر دارند.

 

6

 

رایانه های پوشیدنی
محبوبیت رایانه های پوشیدنی به این دلیل است که از فناوری صوتی مانند ترکیب گفتار و تشخیص، استفاده می کنند و به این ترتیب کارگران قادر به برقراری ارتباط با سیستم مدیریت انبار (WMS) هستند. این رایانه ها معمولاً در انبارهای با حجم بالا استفاده می‌شوند. کامپیوترهای پوشیدنی بی سیم هستند و برای دریافت دستورالعمل های صوتی به یک میکروفون و هدست متصل می شوند.

 

6

 

روش لیبل گذاری و چاپ کردن

چاپگرهای کارآمد و دقیق لیبل باید به طور گسترده در انبارها مستقر شوند تا انواع لیبل برای اجناس، پالت‌ها و حمل و نقل ایجاد شود. اکثر پرینترهای لیبل‌ در جای خود ثابت هستند و در انتهای خطوط بسته بندی قرار دارند. هنگامی که از پرینترهای بارکد همراه، با قابلیت پرینت و اعمال لیبل ها در محل استفاده شود، بهره وری و کارایی این روش بیشتر می شود. مثلاً هنگامی که یک سفارش ثبت می‌شود، یک پالت برای حمل آماده می شود و لیست موجودی دریافت می شود.

6

روش های بی سیم (Wireless)

یک ساختار ارتباطاتی بی سیم قوی برای راهکار اتوماسیون هر انباری ضروری است. انواع راه حل های بی سیم در دسترس هستند و شما باید متناسب با نیاز، ظرفیت، اندازه و چیدمان انبار خود یکی از آنها را انتخاب کنید. شبکه های WiFi 802.11 یکی از رایج ترین راهکارهای بی سیم انبارداری است. با این حال، شبکه های بی سیم به دلیل سقف های بلند و قفسه های فلزی در انبارها می توانند به یک چالش تبدیل شوند. شبکه مش و افزونگی باید در طراحی سیستم بی سیم اعمال شود و باید اطمینان داشته باشید که به آنتن های دریافت کننده دسترسی مناسبی داشته باشید.

 

تکنولوژی آر اف آی دی (RFID)

تکنولوژی RFID (آر اف آی دی) مبحثی است که از کاربردهای خرده فروشی فراتر رفته است و برای کاربردهای انبارداری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. تکنولوژی RFID (آر اف آی دی) را می توان برای مدیریت فهرست موجودی بسیاری از مراکز توزیع (DC) و عملیات انبارداری از جمله فعالیت های جانمایی کالا در محل خود، انتخاب، شمارش و حمل و نقل آنها مورد استفاده قرار داد. برخی از مزیت های بکارگیری راهکار RFID در مدیریت انبار عبارتند از:

  • افزایش بهره وری و افزایش امنیت در انبار
  • جانمایی و شمارش دقیق و لحظه ای کالا در انبار
  • عدم نیاز به توقف محموله جهت شمارش و ثبت در سیستم در هنگام ورود و خروج کالا در انبار
  • عدم نیاز به دید مستقیم روی کالا جهت ثبت و ردیابی
  • افزایش دقت و سرعت در شمارش، ثبت و ردیابی
  • صرفه جویی در نیروی انسانی جهت کنترل موجودی در انبار و نیز کاهش هزینه های نظارت و بازرسی
  • بررسی و کنترل دقیق زمان ورود و خروج کالا جهت نظارت بر تاریخ تولید و انقضاء و جلوگیری از فساد و خرابی
  • قابلیت جستجوی سریع کالا در انبار و انجام انبارگردانی در چند دقیقه
  • بهبود، تسریع و افزایش دقت در مدیریت انبار
  • اطلاع از سرقت و یا ورود و خروج بدون اجازه کالا در انبار

استفاده از تکنولوژی RFID (آر اف آی دی) یک بازگشت سرمایه عالی را به همراه دارد.

 

6

شرکت مهندسی لاوان ارتباط در سال 1395 با اخذ نمایندگی از شرکت The Tag Factory هلند فعالیت خود را بر روی سیستم‌ های متنوع هوشمندسازی با راهکارهای RFID آغاز نمود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این راهکار با ما تماس بگیرید.

 

مطالب مرتبط:

راهکار مدیریت انبار و مراکزتوزیع در RFID
استفاده از آر اف آی دی (RFID) در سیستم مدیریت انبار (WMS) | قسمت اول
استفاده از آر اف آی دی (RFID) در سیستم مدیریت انبار (WMS) | قسمت دوم
راهکار انبارداری با تکنولوژی RFID
همه آنچه باید در مورد تگ‌های RFID شرکت TTF بدانید

 

امتیاز شما به این مطلب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *