شبکه 5G و سیستم‌های جدید آنتن شبکه

5g antenna

5g antenna


ارائه‌دهندگان باید برای خدمات  شبکه 5G تعداد آنتن‌های بزرگ را 5 برابر افزایش دهند. دامنه سلول‌های ماکرو بسته به فرکانس مورد استفاده، حدود دو کیلومتر است. بسته به مقررات موجود در یک کشور خاص، آنتن‌ها با فرکانس‌های 3.4 تا 3.8 گیگاهرتز و در بعضی مواقع 2 گیگاهرتز ارسال و دریافت انجام می‌دهند. سرعت انتقال در حدود 1.5 گیگابایت در ثانیه و در آزمایشگاه حدود 4.5 گیگابایت در ثانیه است.

در برنامه‌ریزی و راه‌اندازی سلول‌های ماکرو، ارائه‌دهندگان با طیف وسیعی از چالش‌ها روبرو می‌شوند. آنها باید ظرفیت‌های کافی را تضمین کنند. سرمایه‌گذاری و هزینه‌های عملیاتی نباید از کنترل خارج شوند. آنها باید در مورد تراکم آنتن‌ها، سطح انتشار امواج و استفاده مشترک از سایت‌های خاص با رقبا و در برخی مواقع مقامات و مسئولین به توافق برسند. مسئله رومینگ ملی باید به طور واضح مشخص شود. این تضمین باید وجود داشته باشد که مشتریان بدون هیچگونه وقفه‌ای از سلولی به سلول دیگر منتقل شوند. سلول‌های ماکرو نیز باید در شبکه‌های فیبر نوری یکپارچه شوند. این تنها راهی است که می‌توان حجم داده را تقریباً به صورت بی‌درنگ بین دستگاه‌های تلفن همراه و خدمات آنلاین جابجا کرد.

سلول‌های کوچک برای مسافت‌های کوتاه

سلول‌های کوچک حتی برای مسافت‌های کوتاه کافی نیستند. به همین دلیل است که ارائه‌دهندگان آنها را در شهرها، ساختمان‌ها، محوطه پردیس و تأسیسات صنعتی راه‌اندازی می‌کنند. آنتن‌های ساخته شده کوچک ظرفیت‌ها و طیف برنامه های کاربردی ممکن را برای خدمات تلفن همراه با پهنای باند بالا گسترش می‌دهند

موقعیت‌های ایده‌آل: چراغ‌های برق، ایستگاه‌های اتوبوس، رک‌های خیابانی در زیر زمین، تابلوهای تبلیغاتی، علائم دیجیتال و سیستم‌های LED، ایستگاه‌های پایه مینی و غیره.

در شعاع 10 تا 200 متر، آنتن‌های سلول کوچک می‌توانند تا 24 تا 80 گیگاهرتز انتقال دهند. کنفرانس جهانی ارتباطات رادیویی در پاییز سال 2019 قرار است دامنه فرکانس را مشخص کند. از یک طرف تراکم، دیوارها، ماشین‌آلات و تداخلات باعث تضعیف سیگنال‌های با فرکانس بالا می‌شوند. از طرف دیگر، آنتن‌های ویژه می‌توانند به درون انبار منتقل شوند.

1

مزایا آنتن‌های کوچک سلول شبکه 5G

آنتن‌های کوچک سلول برای ارائه دهندگان و شرکای محلی آنها چندین مزیت به همراه دارند:

آنها به انرژی بسیار کمی نیاز دارند. در ساختمان‌ها، برخی از آنها می‌توانند از تکنولوژی Power over Ethernet یا PoE استفاده کنند.
آنها را می‌توان با شبکه‌های داده محلی (LAN) و WLAN ترکیب کرد.
آنها مناطق بدون استفاده را در داخل و بین سلول‌های ماکرو پر می‌کنند و ظرفیت‌های خود را گسترش می‌دهند.
آنها از برنامه‌های کاربردی جدیدی که پهنای باند برای آن‌ها اهمیت زیادی دارد از جمله واقعیت مجازی، اینترنت اشیاء (IoT)، وسایل نقلیه خودران، ساختمان‌های هوشمند، ربات‌ها و غیره پشتیبانی می‌کنند.

 

بخوانید: All Over IP در هوشمند سازی ساختمان‌ها

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *