آر اف آی دی (RFID) چگونه کار می کند | قسمت هفتم| کاشت چیپ انسانی و حیوانی

امروزه کاشت چیپ در حیوانات مساله جدیدی نیست. کشاورزان سال هاست که با استفاده از سیستم آر اف آی دی (RFID) احشام را ردگیری می کنند، اما کمپانی ها جدیدا در حال تبدیل کردن کاشت چیپ در حیوانات به یک بیزینس بزرگ هستند و برخی از آن ها هم در حال ارائه دادن راه هایی برای کاشت چیپ انسانی هستند.

سیستم های بازیابی حیوان خانگی با RFID بر پایه میکروچیپ هایی بسیار کوچک به اندازه دانه برنج استوار است که اطلاعات مربوط به صاحب حیوان خانگی و گاهی اوقات سوابق پزشکی خود حیوان را در خود جای داده است. امروزه دامپزشکان حیوانات خانگی گمشده را با دستگاه های خوانش آر اف آی دی اسکن می کنند تا ببینند مییکروچیپ دارد یا نه.

امروزه سیستم های ریکاوری حیوانات خانگی مختلفی وجود دارد و به تبع آن انواع مختلفی میکروچیپ وجود دارد. جامعه انسانی کشور آمریکا در حال کار بر روی پروژه ای در مورد ساخت یک دستگاه بین المللی خوانش RFID است که با استفاده از آن دامپزشکان بتوانند میکروچیپ های حیوانات خانگی را فارغ از این که آن را چه کمپانی ای در چه سالی ساخته است، بخوانند. در ماه نوامبر سال 2005، جورج بوش رییس جمهور آمریکا لایحه ای را امضا کرد که در آن مقرر شد یک استاندارد برای میکروچیپ های حیوانات و یک پایگاه داده ملی برای ثبت اطلاعات صاحبان حیوانات خانگی تعریف شود.

اگرچه سازمان ملی غذا و داروی آمریکا (FDA) کاشت میکروچیپ های RFID در حیوانات و انسان ها را در سال 2004 قانونی اعلام کرد، اما پژوهش هایی که از سال 1996 در حال انجام است به این نتیجه رسیده است که کاشتن این میکروچیپ ها در موش های آزمایشگاهی باعث به وجود آمدن تومورهای سرطانی شده است.

اگر بخواهیم دقیق تر به این مساله نگاه کنیم، این کاشت ها باعث بروز سارکوم (تومور بدخیم بافت پیوندی) می شود. البته هیچ تحقیق و پژوهشی تا بحال بروز سرطان در حیوانات دیگر غیر از موش های آزمایشگاهی در پی کاشت میکروچیپ را تائید نکرده است، ولی همچنان خیلی زود است که بتوانیم بگوییم این چیپ ها چه تاثیراتی بر روی انسان ها خواهد گذاشت. در مورد امواج رادیویی ای که از چیپ های RFID ساطع می شود، هیچ اثرات منفی ای بر روی سلامتی گزارش نشده است. علی رغم این شواهد و با توجه به این که مدارک و مستندات در این زمینه اندک هستند اما احتمالا معایب این روش از مزایای آن فراتر برود.

کمپانی Verichip یک کمپانی پیشرو در زمینه کسب و کار کاشت چیپ انسانی است. این کمپانی میکروچیپ هایی با کدهای شناسایی منحصر به فرد می سازد که به پایگاه داده پزشکی Verichip متصل است. پایگاه داده Verichip در بردارنده اطلاعات تماس ضروری و سوابق پزشکی است. بیمارانی با مسائل پزشکی جدی مثل آلزایمر کاندیداهای ایده آلی برای Verichip هستند. علاوه بر یک بار هزینه کاشت چیپ، بر اساس این که شما چه میزان اطلاعات در پایگاه داده می خواهید (شما می توانید انتخاب کنید که فقط نام و اطلاعات تماستان ثبت شود یا اینکه سوابق پزشکی تان هم ثبت شود) سالانه باید هزینه هایی را پرداخت کنید. Verichip همچنان در حال رشد است، اما دستگاه خوانش RFID در هر بیمارستانی پیدا نمی شود، از طریق پزشکان نمی توانند هر بیمار را اسکن کنند تا ببینند در آن ها چیپ وجود دارد یا نه، بنابراین بر اساس بیمارستان یا پزشک، Verichip شما می تواند بی فایده باشد.

یک Verichip با درصد بالاتر موفقیت Hugs Infant Protection Program است. در این سیستم مانیتورینگ RFID به مچ پا نوزادان تازه متولد شده مچ بندهایی مجهز به چیپ RFID بسته  می شود. اگر شخص نامربوطی بخواهد نوزاد را از بیمارستان خارج کند، در ایستگاه پرستاری صدای هشدار بلند می شود و درهای خروجی بسته می شود.

rfid7 2
در بخش بعدی از مطالب RFID لاوان ارتباط در مورد رهگیری دستگاه ها در دنیای مدرن بیشتر خواهیم فهمید.

 

مطالعه مطالب مرتبط:

آر اف آی دی (RFID) چگونه کار می کند؟ | قسمت اول

آر اف آی دی (RFID) چگونه کار می کند؟ | قسمت دوم

آر اف آی دی (RFID) چگونه کار می کند؟ | قسمت سوم | تگ های اکتیو، نیمه پسیو و پسیو

آر اف آی دی (RFID) چگونه کار می کند؟ | قسمت چهارم | تگ های سخنگو

آر اف آی دی (RFID) چگونه کار می کند؟ | قسمت پنجم | NFC و گوشی های هوشمند

آر اف آی دی (RFID) چگونه کار می کند؟ | قسمت ششم | RFID های دولتی

 

امتیاز شما به این مطلب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *