چگونه می‌توان یک استارت آپ IoT راه اندازای کرد؟

IOT startup

IOT startup


 

مراحل راه‌اندازی یک پارکینگ هوشمند IoT

 برای راه‌اندازی این پارکینگ نیاز به سنسورهای هوشمند IoT داریم. سنسورهای هوشمند، سنسورهایی هستند که اطلاعات را به‌صورت اتوماتیک برای سرور ارسال می‌کنند.

حال ببینیم چگونه می‌توان یک سنسور هوشمند تولید کرد. برای تولید یک سنسور هوشمند نیاز به یک عدد سنسور (بعنوان مثال برای پارکینگ هوشمند سنسور مغناطیس)، یک برد میکروکنترلر و یک برد رابط اینترنت یا WiFi داریم. در بسیاری از سنسورهای موجود در بازار برد میکروکنترلر و رابط اینترنت یا WiFi ترکیب شده‌اند، بنابراین می‌توان تنها یک برد هوشمند تهیه کرد.

پس از تهیه سنسور باید برای نگهداری اطلاعات آن در سرور، یک نرم‌افزار طراحی کرد. این نرم‌افزار می تواند در چند نسخه ویندوز، اندروید و یا ios طراحی شده و استارت آپ شما را فراگیرتر کند. توجه داشته باشید که به هر میزان نرم‌افزار طراحی شده شما دارای داشبورد با کیفیت‌تری باشد، شما موفق‌تر خواهید بود. بعنوان مثال در پارکینگ‌های هوشمند اگر بتوان ساعات شلوغی یک پارکینگ یا میزان ورود و خروج در یک روز هفته را به مدیر پارکینگ گزارش دهید، نرم‌افزار شما دارای داشبورد نسبتا خوبی می‌باشد.

بدین ترتیب نحوه عملکرد سیستم پارکینگ هوشمند شما بدین ترتیب خواهد بود که، سنسور مغناطیس ابتدا وجود خودرو را تشخیص می‌دهد. سپس اگر خودرو توسط سنسور حس شود، اطلاعات مربوط به جای پارکینگ اشغال شده توسط شبکه اینترنت به سرور فرستاده شده و بانک نرم افزاری شما به‌صورت آنلاین به روز رسانی می‌شود. همچنین شما می‌توانید با ایده‌های جدیدتر سیستم خود را بهبود ببخشید. بعنوان مثال می‌توان با نصب یک چراغ در بالای هر پارکینگ (پارکینگ‌های مسقف) و تعیین رنگ چراغ برای جاهای خالی یا پر به روند پارک خودروها سرعت بخشید. یا اینکه با نصب تگ و قرائتگر RFID روند پرداخت پول پارکینگ توسط ماشین‌ها را تسریع کرد تا پرداخت آن‌ها بدون توقف شود.

امروزه با فراگیر شدن IoT در تمام حوزه‌های مدیریت شهری و زندگی روزمره، کمپانی‌های بزرگ دنیا هر روز با نوآوری جدید به آسان‌تر شدن استفاده از این تکنولوژی می‌اندیشند. دو کمپانی بزرگ فعال در این زمینه Sigfox و LoRa هستند که با تجهیزات خود نسل جدیدی از ارتباطات را برای کشورهایی که قصد استفاده از تکنولوژی IoT را دارند، فراهم آورده‌اند. LPWAN بستر ارتباطی است که این دو شرکت بزرگ از آن استفاده می‌کنند. از ویژگی‌های این بستر ارتباطی می‌توان نرخ داده پایین (پهنای باند کم)، مصرف توان (باتری) کم و برد بالا را نام برد.

 

بخوانید: اینترنت اشیاء و تاثیر آن بر اتفاقات تکنولوژیک آینده!

امتیاز شما به این مطلب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *