امنیت شبکه چیست؟ | بخش اول

امنیت شبکه

امنیت شبکه


زمان تخمینی مطالعه: 3 دقیقه

 

 

امنیت شبکه چطورکار می کند؟

امنیت شبکه لایه های چندگانه دفاعی را با هم ترکیب می کند. هر لایه امنیتی شبکه قوانین، قواعد و کنترل های مخصوص به خود را دارد. کاربران احراز هویت شده به منابع شبکه دسترسی دارند اما کاربران مخرب (تروریست های آنلاین، کارمندان ناراضی، هکرها و …) به این منابع دسترسی نخواهند داشت.

چگونه از مزایای امنیت شبکه برخوردار شویم؟

دیجیتالی شدن دنیای ما را تغییر داده است. در نحوه زندگی کردن، کار کردن، بازی کردن و یادگیری ما تغییر ایجاد کرده است. هر سازمانی که می خواهد به مشتریان و کارمندانش خدمات رسانی کند، باید از شبکه‌هایش محافظت کند. امنیت شبکه همچنین اطلاعات و داده ها را به صورت اختصاصی از حملات محافظت می کند. در نهایت امنیت شبکه از شهرت کاری و نام برند شما محافظت می کند.

انواع امنیت شبکه

کنترل دسترسی

هر کاربری نباید به شبکه شما دسترسی داشته باشد. برای اینکه دست هکرهای احتمالی را از شبکه تان دور نگه دارید، باید بتوانید هر کاربر و هر دستگاه را شناسایی کنید، در این حالت هست که شما می توانید قواعد امنیتی خود را پیاده سازی کنید. شما می توانید به کاربران هر میزان دسترسی ای که مطلوبتان هست بدهید. به این فرآیند کنترل دسترسی شبکه (NAC) گفته می شود.

access control2

نرم افزارهای ضد ویروس و ضد بدافزار

«بدافزار» عبارتی است که به طور کل به نرم افزارهای مخرب شامل ویروس ها، کرم ها، تروجان ها، باج افزارها و نرم افزارهای جاسوسی اطلاق می گردد. گاهی اوقات یک بدافزار یک شبکه مورد حمله قرار می دهد اما تا چند روز بلکه تا چندین هفته به صورت نهفته باقی می ماند. بهترین نرم افزارهای ضد بدافزار فقط ورودی بدافزارها را اسکن نمی کنند، بلکه به طور مداوم در حال اسکن کردن فایل ها برای پیدا کردن ناهنجاری ها، بدافزارها و همچنین ترمیم کردن آسیب های وارده است.

antivirus software
امنیت کاربردی

هر نرم افزاری که شما در کسب و کار خودتان از آن استفاده می کنید، باید مورد محافظت قرار بگیرد. چه برنامه نویسان شرکت شما آن را نوشته باشند و چه آن را خریداری کرده باشید. متاسفانه هر نرم افزاری امکان دارد حفره های امنیتی و آسیب پذیری داشته باشد که هکرها بتوانند با استفاده از آن ها به شبکه شما نفوذ کنند. امنیت کاربردی سخت افزار، نرم افزار و فرآیندهایی که شما برای پر کردن حرفه ها استفاده می کنید را شامل می شود.

application security

آنالیز رفتاری شبکه

برای تشخیص دادن رفتار غیرعادی ، شما باید بدانید که رفتار عادی دقیقا چه طور است. ابزار آنالیز رفتاری به صورت خودکار فعالیت هایی که از حالت عادی منحرف شده اند را تشخیص می دهد. به این ترتیب تیم امنیت شما می توانند راحت تر مشکل و خطرات احتمالی را شناسایی کرده و به سرعت آن ها را برطرف کنند و یا این که به طور کلی از بروز مشکل جلوگیری کنند.

network behavior

جلوگیری از نابود شدن داده ها

سازمان ها باید اظمینان حاصل کنند که داده ها و اطلاعات حساسشان به بیرون از مجموعه شان درز نمی کند. فرآیند جلوگیری از نابود شدن داده ها یا DLP، فرآیندهایی هستند که افراد را آپلود کردن، فوروارد کردن و پرینت کردن اطلاعات حیاتی سازمان ها به صورت ناامن منع می کند.

data loss

منابع: Cisco Website

بخوانید: امنیت شبکه چیست؟ | بخش دوم

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *